asiakaspalvelu (at) emkp.fi
Tasankotie 13, 45150 Kouvola
(05) 544 6270

Virheviesti

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (rivi 107 tiedostossa /home/wwwemkp/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

Palvelua taloyhtiöiltä taloyhtiöille

Eskolanmäen Kiinteistöpalvelut Oy (aikaisemmin Eskolanmäen Lämpö Oy) on toiminut kiinteistöjen hyväksi Kouvolassa jo vuodesta 1972 saakka. Pitkäaikainen kokemus on toimintamme peruskiviä. Se yhdistettynä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen antaa meille hyvät eväät kiinteistöjen menestykselliseen hoitamiseen niin kiinteistöhuollossa, siivouksessa kuin isännöinnissäkin.

Omistajiamme ovat Kouvolalaiset taloyhtiöt, joten voimme hyvällä omallatunnolla sanoa, että palvelumme on konkreettisesti asiakaslähtöistä ja tavoitteemme on nimenomaan tuottaa hyvää palveluja taloyhtiöille.

Paikallisuus ja joustavuus ovat yhtiömme vahvuuksia. Meitä eivät rasita isojen konsernien säännöt ja jäykät rutiinit, vaan voimme ketterästi tuottaa aina kulloinkin tarvittavaa palvelua - hyvinkin asiakaskohtaisesti räätälöitynä. Pitkään alueella toimineena yrityksenä tunnemme myös asiakkaat ja heidän tarpeensa hyvin.

Tervetuloa tutustumaan Eskolanmäen Kiinteistöpalveluihin! Katsotaan yhdessä, kuinka voisimme palvella taloyhtiötäsi. 

 

Yhteystietomme